Alles over de comeback van Mo Ihattaren en hoogvlieger Bosz

Reacties

Is Mohamed Ihattaren weer helemaal terug? De achttienjarige middenvelder beleefde een turbulent jaar en vond zichzelf dit seizoen vaker dan hem lief was terug op de bank. De laatste weken toont hij verbetering. We praten er zondag uitgebreid over in de talkshow van VI.

Alles over de comeback van Mo Ihattaren en hoogvlieger Bosz

Zondagochtend is PSV-clubwatcher Marco Timmer van de partij om te duiden hoe PSV-coach Roger Schmidt is omgegaan met de PSV-groeibriljant. Heeft hij op de juiste knoppen gedrukt? En wat mogen we nog meer van het supertalent verwachten? Zaterdagavond scoorde Ihattaren nog tegen RKC Waalwijk.

FC Groningen
Onze gastheer Kees Jansma verwelkomt ook Wouter Gudde, algemeen directeur van FC Groningen. De noorderlingen waren als eerste club in de Eredivisie open over de door de coronacrisis onvermijdelijke saneringsoperatie. En dat in het seizoen dat de club wereldnieuws werd door de komst van Arjen Robben. Ondertussen blijft coach Danny Buijs het goed doen met zijn ploeg. De laatste stand van zaken uit het hoge noorden hoor je zondag.

Bayer Leverkusen
Hoofdredacteur Pieter Zwart is ook van de partij. Hij sprak onlangs uitgebreid met Peter Bosz en volgde zaterdag de in extremis verloren kraker van koploper Leverkusen tegen het ongenaakbaar geachte Bayern München op de voet. Zondag een uitgebreide analyse.

Slot
Ook Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam is zondag vroeg uit de veren. Hij bespreekt de stand van zaken rond de aanstelling van Arne Slot bij Feyenoord. Wat mogen we volgend seizoen van de Rotterdammers verwachten. Dat en heel veel meer zondag, dus mis 'm niet!

Elke zondag wordt de talkshow vanaf 09.30 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 125 duizend abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow zondag goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

© Pro Shots

Als je vragen hebt voor in de talkshow, stel ze dan in de comments. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.