'Alleen details staan Zweedse terugkeer Guidetti nog in de weg'

Reacties

John Guidetti (29) maakt zich op voor een terugkeer op de Zweedse velden. AIK staat op het punt de oud-Feyenoorder onderdak te bieden.

'Alleen details staan Zweedse terugkeer Guidetti nog in de weg'
© Pro Shots

Volgens Aftonbladet moeten alleen nog enkele details worden ingevuld voor de terugkeer in de Allsvenskan kan worden afgerond. Dan komt er een einde aan twaalf jaar rondzwerven over de buitenlandse velden.

De 28-voudig international speelde onder meer als Manchester City-huurling voor Feyenoord en Celtic, voor hij in 2015 in Spanje neerstreek. Het Spaanse avontuur, dat onderbroken werd door een periode bij Hannover 96, nadert zijn einde.

Guidetti's contract bij Alavés loopt komende zomer ten einde. Gezien zijn gebrekkige perspectieven lijkt het voor alle partijen niet onlogisch om al op korte termijn tot een verhuizing over te gaan, zodat de aanvaller bij de start van de Zweedse competitie van de partij kan zijn. Het nieuwe Allsvenskan-seizoen begint in april.

In het seizoen 2011/12 groeide Guidetti uit tot publiekslieveling in De Kuip. Lees op VI PRO zijn verhaal over dat memorabele jaar. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer J. Guidetti
Meer over J. Guidetti
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.