Old Trafford ontploft na winnende goal Diallo, die daarna Guidetti 'imiteert'

Reacties

Amad Diallo was zondagavond dé man bij Manchester United. De 21-jarige Ivoriaan maakte als invaller de winnende treffer in de verlenging van de kwartfinale van de FA Cup tegen Liverpool (4-3). Wat het moment toch wat bitterzoet maakt voor Diallo, is dat hij nog een rode kaart in ontvangst moest nemen.

Old Trafford ontploft na winnende goal Diallo, die daarna Guidetti 'imiteert'
© Ziggo Sport
Manchester United
Manchester United
nv
4 - 3
Liverpool
Liverpool

United moest zondag veel tegenhouden tegen Liverpool, maar sloeg op de juiste momenten toe. Eerder was het Antony die vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd scoorde, waarna Diallo hetzelfde deed in de verlenging. Het was de eerste goal die de Ivoriaan dit seizoen maakte en dat leverde de ploeg van Erik ten Hag direct de overwinning op.

Diallo besloot het doelpunt zonder shirt te vieren, maar kwam daardoor van een koude kermis thuis. De voormalig speler van Atalanta, Rangers en Sunderland kreeg zijn tweede gele kaart en mocht gaan douchen. In de Eredivisie kennen we dit nog van John Guidetti (Feyenoord – RKC, 2012), Joël Tshibamba (NEC – SC Heerenveen, 2008) en Rutger Worm (NEC - De Graafschap, 2008).

Diallo zelf kan zijn geluk niet op na afloop van het duel. 'Ik denk dat het de beste goal uit mijn carrière is', begint de aanvaller in gesprek met ITV. Diallo geeft vervolgens een inkijkje in wat er in zijn hoofd om ging na de treffer. 'Ik was vergeten dat ik die eerste gele kaart had gekregen', klinkt het.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.