Alle seinen op groen: Barça-aanwinst Ferran Torres kan debuteren in El Clásico

Reacties

Niets staat het debuut van miljoenenaankoop Ferran Torres voor Barcelona meer in de weg. De aanvaller heeft negatief getest op COVID en sluit zo spoedig mogelijk aan bij de selectie die zich in Saudi-Arabië voorbereidt op de kraker tegen Real Madrid in het Spaanse Super Cup-toernooi.

Alle seinen op groen: Barça-aanwinst Ferran Torres kan debuteren in El Clásico
© Pro Shots

Barcelona maakte eind december al melding van de komst van Torres, die voor minstens 55 miljoen euro werd overgenomen van Manchester City. De Spaans international was echter niet meteen inzetbaar: Barcelona kon hem vanwege de salarislimiet niet meteen inschrijven. Bovendien raakte Torres besmet met het coronavirus.

Beide problemen werden maandag uit de weg geruimd. Barcelona verlengde eerst het contract van Samuel Umtiti en omdat hij een salarisverlaging accepteerde, kon Torres geregistreerd worden. Maandagavond bleek de aanvaller hersteld te zijn van zijn coronabesmetting en dus zou hij woensdag tegen Real zijn debuut kunnen gaan maken. Spaanse media verwachten dat Torres zeker zijn minuten zal gaan maken in El Clásico.

Naast Torres is overigens ook Pedri negatief getest. Ook hij sluit zo snel mogelijk aan bij de wedstrijdselectie, die maandagmiddag al afreisde naar Riyad.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.