Alle ogen gericht op schutter Suarez en clubrecord Reds

Reacties

Alle ogen zijn zaterdagavond bij het duel tussen Liverpool en Aston Villa (aftrap 18.30 uur) gericht op Luis Suarez. De aanvaller van The Reds kan geschiedenis schrijven op Anfield.

Alle ogen gericht op schutter Suarez en clubrecord Reds

Luis Suarez was in zijn laatste acht thuiswedstrijden voor Liverpool in competitieverband telkens trefzeker. Hij scoorde achtereenvolgens tegen Chelsea (2-2, één goal), Crystal Palace (3-1, één), West Bromwich Albion (4-1, drie), Fulham (4-0, twee), Norwich City (5-1 (vier), West Ham United (4-1, twee), Cardiff City (3-1, twee) en Hull City (2-0, één).

Als Suarez er ook tegen Aston Villa in slaagt te scoren op Anfield, dan kroont hij zich tot de eerste speler in de historie van Liverpool die in negen opeenvolgende competitieduels op Anfield scoort. Nu moet hij dat clubrecord nog delen met Gordon Hodgson (1927-28), Roger Hunt (1961-62) en Fernando Torres (2008).

Met dertien goals in zijn laatste negen officiële optredens voor Liverpool is de kans levensgroot dat de trouwe aanhang op Anfield zaterdag dus opnieuw getuige zal zijn van een Suarez-show. In de Premier League was hij in zestien wedstrijden al goed voor 22 doelpunten, momenteel het beste moyenne ooit in de 22-jarige historie van de Engelse topcompetitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.