Alanyaspor kondigt komst Fer aan

Reacties

Leroy Fer maakt de overstap van Feyenoord naar Alanyaspor. De middenvelder is dinsdag door de Turkse club gepresenteerd als nieuwe aanwinst. Hij tekent voor twee seizoenen met een optie op nog een jaar. Fer moest dit seizoen onder trainer Arne Slot genoegen nemen met een rol op het tweede plan.

Alanyaspor kondigt komst Fer aan
© Pro Shots

Door de komst van Guus Til en Fredrik Aursnes heeft Slot genoeg keuze op het middenveld. Met Jens Toornstra en Orkun Kökcü zijn er nog meer opties. Het perspectief van Fer nam daardoor af. Slot zette hem tegen FC Drita nog centraal in de verdediging, maar dat pakte niet goed uit.

Fer ging in de thuiswedstrijd tegen Drita in de fout en werd uitgefloten door de fans van Feyenoord. 'Ik had mijn avond zeker niet, vooral niet in de eerste helft', gaf hij na afloop toe tegenover ESPN. 'Ik maakte twee fouten, daar vielen twee goals uit. Natuurlijk ben ik blij dat we naar de volgende ronde zijn, maar als ervaren speler en aanvoerder wil je dit soort fouten niet maken. Zeker niet in dit soort wedstrijden. Dat is iets voor mij, om hard aan te werken.'

Fer moest dit seizoen onder trainer Arne Slot genoegen nemen met een rol op het tweede plan. Een transfer naar Alanyaspor biedt een oplossing voor de situatie. De 31-jarige Fer keerde in 2019 terug in De Kuip na omzwervingen langs FC Twente, Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.