Alaba, Neuer en Ronaldo op koers voor titanenstrijd

Reacties

Zowel Bayern München als Real Madrid is aanloop naar de Champions League-halve finale van woensdag hard bezig nog enkele spelers klaar te stomen voor de titanenstrijd. Het lijkt er sterk op dat David Alaba, Manuel Neuer en Cristiano Ronaldo - zoals verwacht - op tijd fit zullen zijn.

Alaba, Neuer en Ronaldo op koers voor titanenstrijd

In München werkten Alaba en Neuer er hard aan om de heenwedstrijd in Estadio Santiago Bernabéu te halen. Alaba ontbrak zaterdag in het uitduel met Eintracht Braunschweig door een verkoudheid, terwijl Neuer door kuitblessures behalve die wedstrijd ook de halve finale in het Duitse bekertoernooi tegen 1. FC Kaiserslautern miste.

Waar Bayern zeer waarschijnlijk een beroep kan doen op dat duo, gaat in Madrid de aandacht uit naar de vorderingen van Cristiano Ronaldo, die de afgelopen twee weken niet in actie kwam door hamstringklachten. Zondag werkte hij een individueel programma af. Volgens AS en Marca betekent het dat hij woensdagavond inzetbaar is, al zou trainer Carlo Ancelotti desondanks overwegen zijn Portugese vedette op de bank te houden.

Of Marcelo en Sergio Ramos kunnen spelen, is vooralsnog niet duidelijk. De twee verdedigers waren net als Ronaldo op het trainingsveld te vinden, waar ze aan hun conditie werkten. Ramos miste vorige week alleen de thuiswedstrijd tegen Almería, maar speelde wél in de bekerfinale tegen Barcelona. Marcelo ontbreekt al de gehele maand april door een spierblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.