Al-Arabi slaat voor tweede keer toe op Nederlandse transfermarkt

Reacties

Het Saoedi-Arabische Al-Arabi heeft opnieuw een slag geslagen op de Nederlandse transfermarkt. De promovendus maakt via de officiële kanalen melding van de komst van Soufyan Ahannach, die FC Den Bosch verlaat. Vorige week werd Nick Bakker al transfervrij overgenomen van SC Heerenveen.

Al-Arabi slaat voor tweede keer toe op Nederlandse transfermarkt
© Pro Shots

Ahannach tekent een contract voor een jaar wordt welkom geheten met een socialmediavideo van zijn hoogtepunten in de Keuken Kampioen Divisie. De 26-jarige aanvaller behoorde vorig seizoen met 7 doelpunten en 8 assists in 34 duels tot de smaakmakers van Den Bosch. De club uit Noord-Brabant had Ahannach graag langer vastgelegd, maar ziet hem nu transfervrij afzwaaien.

Een transfer naar het Midden-Oosten zat altijd in het achterhoofd van de technicus. Bij zijn komst naar Den Bosch, anderhalf jaar geleden, zei hij al zich aangetrokken te voelen tot 'de omgeving daar'. Eerder in zijn loopbaan speelde Ahannach voor Almere City FC, Brighton & Hove Albion, Sparta Rotterdam, Union Sint-Gillis en Go Ahead Eagles.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.