Aké: 'Ik zou zo weer voor Chelsea kiezen'

Reacties

Nathan Aké heeft geen spijt van zijn vertrek van Feyenoord naar Chelsea vier jaar geleden. Dat zegt de aan Watford verhuurde verdediger in een interview met Voetbal International.

Aké: 'Ik zou zo weer voor Chelsea kiezen'

'Ik weet hoe anderen erover denken. Ik heb de laatste jaren veel kritiek gehad op mijn keuze voor Chelsea. Toch heb ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt gehad. Sterker nog: ik zou het zo weer doen', aldus Aké (20), die nog niet verder kwam dan twaalf wedstrijden voor The Blues.

Aké voelt dat Chelsea nog steeds in hem gelooft: 'Ik heb onlangs mijn derde contract in vier jaar tijd getekend. Dat is voor mij een teken dat er wederzijds vertrouwen is. Mijn vorige contract liep nog drie jaar door, ze hadden het helemaal niet open hoeven te breken'.'

Bij promovendus Watford hoopt Aké de nodige vlieguren te maken. 'Ik wil slagen op Stamford Bridge. Ik zit er dichtbij, maar ik denk wel dat dit seizoen doorslaggevend is voor mijn carrière. Als ik me dit seizoen kan bewijzen in de Premier League, ben ik weer een stap dichter bij Chelsea.'

Lees in de nieuwe editie van Voetbal International op op VI Premium het volledige interview van verslaggever Stef de Bont met Nathan Aké, die uitgebreid aan het woord komt over zijn toekomstplannen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.