Ajax zonder Blind tegen Young Boys

Reacties

Ajax kan donderdagavond in het eerste duel met Young Boys in de achtste finale van de Europa League niet beschikken over Daley Blind, die kampt met een blessure. Ook Noussair Mazraoui ontbreekt nog, zo meldde Erik ten Hag woensdag tijdens zijn persconferentie.

Ajax zonder Blind tegen Young Boys
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 0
BSC Young Boys
BSC Young Boys

Blind is niet tijdig hersteld van de lichte kwetsuur die hij vorige week woensdag opliep tijdens het KNVB-bekerduel met SC Heerenveen (0-3 winst). Om die reden miste hij zondag al het Eredivisie-treffen met FC Groningen (3-1 zege). 'De knieblessure bij Blind is niet erger dan gedacht, maar hij is niet dusdanig hersteld dat hij kan aantreden', vertelde Ten Hag.

Mazraoui is al uit de roulatie sinds de Eredivisie-wedstrijd tegen Heracles Almelo 13 februari (0-2 overwinning), toen hij schade aan het gezichtsvermogen opliep.

Zoals bekend moet Ajax het ook stellen zonder Sébastien Haller (niet ingeschreven) en Andre Onana (geschorst). Ten Hag meldde verder dat Brian Brobbey een vraagteken is. De aanvaller was in de heenwedstrijd in de zestiende finale tegen Lille belangrijk door vlak voor tijd de winnende 1-2 te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.