Ajax ziet wedstrijd over het hoofd: 'Zullen we het maar schriftelijk af doen?'

Reacties
Ajax ziet wedstrijd over het hoofd: 'Zullen we het maar schriftelijk af doen?'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Woensdagmiddag werd het conceptprogramma voor het nieuwe Eredivisie-seizoen bekendgemaakt en deze wordt inmiddels gedeeld door alle clubs. Bij Ajax zagen ze echter één duel over het hoofd.

De social media-medewerkers van Ajax maakten een plaatje met daarop het uitgeschreven Eredivisie-programma voor de Amsterdammers. Daar staan echter maar 33 wedstrijden op, in plaats van 34. De uitwedstrijd tegen SC Cambuur van 5 februari is niet opgeschreven.

In Leeuwarden viel dat direct op. 'Zullen we onze wedstrijd op 5 februari dan maar schriftelijk af doen? Een 9-0 lijkt ons wel wat...', reageert Cambuur met een knipoog. De club verwijst daarmee naar de ontmoeting van vorig seizoen in Amsterdam, toen Ajax net niet de dubbele cijfers haalde tegen de manschappen van Henk de Jong.

Voor Ajax begint het nieuwe Eredivisie-seizoen op 6 augustus met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. In de laatste weken van het seizoen moeten de Amsterdammers nog vol aan de bak, met wedstrijden tegen PSV (uit), AZ (thuis), FC Groningen (uit), FC Utrecht (thuis) en FC Twente (uit).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.