Ajax wenst Van Gaal sterkte, bondscoach krijgt steun uit heel Europa

Reacties

Diverse clubs hebben zondagavond hun steun betuigd aan Louis van Gaal. De bondscoach van het Nederlands elftal maakte in de talkshow van Humberto Tan bekend te lijden aan een agressieve vorm van prostaatkanker. Van Gaal ontving daarop meteen opbeurende berichten uit Barcelona en Manchester.

Ajax wenst Van Gaal sterkte, bondscoach krijgt steun uit heel Europa

De hoofdtrainer van Oranje onthulde dat hij ziek was aan tafel in tv-programma Humberto. Tijdens het trainingskamp van Oranje zou Van Gaal 's avonds bestralingen ondergaan zijn. Toch had hij de spelers van het Nederlands elftal er in de afgelopen interlandperiode niet mee belast. 

Direct na het nieuws ontving Van Gaal steunbetuigingen van twee oud-werkgevers. Manchester United - waar hij twee seizoenen de scepter zwaaide - liet weten Van Gaal te steunen. Ook Barcelona wenstte de oud-trainer een spoedig herstel. In Catalonië ging de oefenmeester in het verleden twee keer een dienstverband aan. Ook de UEFA steunde Van Gaal. Maandagmiddag kwam Ajax ook met een steunbetuiging. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.