Ajax richt blik weer op AZ met concrete interesse voor Reijnders

Reacties

Tijjani Reijnders staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. De Amsterdammers zien in de 24-jarige middenvelder van AZ een geschikte versterking voor komend seizoen.

Ajax richt blik weer op AZ met concrete interesse voor Reijnders
© Pro Shots

Volgens De Telegraaf heeft Ajax zich bij Reijnders gemeld met de vraag of hij openstaat voor een overstap naar Amsterdam. Bronnen bevestigen tegenover VI dat de voormalig (jeugd)speler van PEC Zwolle en FC Twente inderdaad in beeld is bij de landskampioen, die in hem een mogelijke opvolger voor Edson Álvarez ziet.

Het zou niet voor het eerst zijn dat Ajax een speler overneemt van AZ. Afgelopen zomer maakte Owen Wijndal voor tien miljoen euro de overstap van Alkmaar naar Amsterdam. Spelers als Nemanja Gudelj, Mounir El Hamdaoui, Niklas Moisander, Kolbeinn Sigthórsson en Nick Viergever gingen hem vorig decennium voor.

De verwachting is dat AZ de hoofdprijs vraagt voor Reijnders. In januari tekende de Zwollenaar nog een nieuw contract tot medio 2027 als beloning voor zijn doorbraak. Na het vertrek van Teun Koopmeiners naar Atalanta Bergamo groeide de middenvelder uit tot vaste waarde in de ploeg van trainer Pascal Jansen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer T. Reijnders
Meer over T. Reijnders
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.