Ajax rekent op maandenlange absentie Rulli

Reacties

Het lijkt erop dat Gerónimo Rulli een zware schouderblessure heeft overgehouden aan de eerste officiële wedstrijd van Ajax in het nieuwe seizoen. Ajax vreest de eerste doelman maandenlang kwijt te zijn.

Ajax rekent op maandenlange absentie Rulli
© Pro Shots
Ajax
Ajax
4 - 1
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Voor Rulli ging het na iets minder dan een half uur mis in het duel met Heracles Almelo. De Argentijn wilde een voorzet onderscheppen, maar kwam in botsing met Heracles-spits Jizz Hornkamp. Een minutenlange blessurebehandeling volgde op het veld, maar Rulli moest per brancard van het veld gedragen worden. Hij werd tegen Heracles vervangen door Jay Gorter.

Dat Rulli per brancard van het veld moest, voorspelde al niet veel goeds. Ajax-trainer Maurice Steijn kon direct na de wedstrijd nog geen medische update geven, maar Ajax rekent op een maandenlange absentie van Rulli. Het is een volgende keepersdreun voor de club, eerder raakte Remko Pasveer al geblesseerd.

Met Gorter en aanwinst Diant Ramaj heeft Ajax twee doelmannen over die serieus in aanmerking komen voor speeltijd bij het eerste elftal. Het is nog onduidelijk wat de gevolgen voor Gorter zijn na de blessure van Rulli. Maandag wordt een definitieve diagnose verwacht over de eerste goalie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.