Drama voor Rulli: Ajax-doelman per brancard van het veld na botsing

Reacties

Géromino Rulli kent een dramatisch begin aan het seizoen. De Argentijnse doelman van Ajax moest zich in de openingswedstrijd tegen Heracles Almelo binnen een half uur laten vervangen met een op het oog ernstige schouderblessure.

Drama voor Rulli: Ajax-doelman per brancard van het veld na botsing
© Pro Shots
Ajax
Ajax
4 - 1
Heracles Almelo
Heracles Almelo

De blessure ontstond in een duel met de Almelose centrumaanvaller, Jizz Hornkamp, die overigens geen blaam trof. Rulli kwam ongelukkig terecht, werd minutenlang verzorgd op het veld en daarna volgde zijn trieste aftocht per brancard, onder luid applaus van het Johan Cruijff Arena. Opvallend was wie Ajax-coach Maurice Steijn onder de lat posteerde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jay Gorter, vorig seizoen uitgeleend aan Aberdeen waar hij amper speelde, kreeg de voorkeur boven Diant Ramaj, de Duitse doelman die recent voor een redelijke som werd gekocht van Bundesliga-club Eintracht Frankfurt. Als de vrees over Rulli’s blessure en de ernst ervan realiteit blijkt, wordt het interessant om te kijken of Gorter in de pikorde inderdaad hoger staat dan Ramaj.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.