'Ajax probeert Fábio Silva voor volgend seizoen te huren'

Reacties

Ajax zou belangstelling hebben voor Fábio Silva, de spits van Wolverhampton Wanderers die in het voorbije halfjaar uitgeleend werd aan PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandagmiddag. Het zou gaan om een uitleenbeurt.

'Ajax probeert Fábio Silva voor volgend seizoen te huren'
© Pro Shots

Ajax is bij de zoektocht naar aanvallende versterking kennelijk uitgekomen bij deze spits. De Portugees, in 2020 voor veertig miljoen euro gekocht door Wolves, had het eerste deel van het seizoen bij RSC Anderlecht doorgebracht. Silva werd in de winterstop naar Eindhoven gehaald, en heeft nu nog een driejarig contract op Molineux. In Amsterdam zou al geïnformeerd zijn bij Silva's management, en een permanente transfer zou niet aan de orde zijn. Enkel een huurdeal is bespreekbaar.

In veertien Eredivisiewedstrijden scoorde Silva vier keer voor PSV, in de Europa League voegde hij er nog eentje aan zijn totaal toe. Zijn allicht belangrijkste balcontact in het Brabantse rood-wit kwam tegen de ploeg waar hij nu aan gelinkt wordt: Silva benutte in de strafschoppenreeks tegen Ajax de beslissende penalty, waardoor PSV de beker won.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Fábio Silva
Meer over Fábio Silva
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.