Ajax neemt bij Klassieker afscheid van Timber

Reacties

Jurriën Timber zal zondag voorafgaand aan de topper tussen Ajax en Feyenoord het veld betreden. De naar Arsenal vertrokken verdediger krijgt een afscheid in de Johan Cruijff Arena.

Ajax neemt bij Klassieker afscheid van Timber
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Voor Timber zou eigenlijk zondag de derby met Arsenal tegen Tottenham Hotspur op het programma staan, maar de 22-jarige verdediger kampt met een blessure. Hij raakte op 12 augustus in zijn eerste Premier League-wedstrijd geblesseerd en heeft naar verwachting nog maanden nodig voor het herstellen van de kruisbandblessure.

Timber maakt van de gelegenheid gebruik om afscheid te nemen van de Ajax-aanhang. Vlak voor de aftrap zal hij worden bedankt voor wat hij voor de club betekend heeft. Timber doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam tot 121 optredens in het eerste elftal. Hij werd onder meer twee keer landskampioen met Ajax.

Timber zal vanzelfsprekend zondagmiddag ook met bovengemiddelde interesse naar een speler bij de tegenstander kijken. De kans is groot dat tweelingbroer Quinten Timber in de basis start bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.