Ajax mist Akpom ook definitief in return met Ludogorets

Reacties

Ajax kan in de dubbele confrontatie met Ludogorets Razgrad definitief niet beschikken over Chuba Akpom. Het verkrijgen van de juiste papieren vergt nog tijd.

Ajax mist Akpom ook definitief in return met Ludogorets
© Pro Shots

Duidelijk was al dat dat de van Middlesbrough overgenomen Akpom donderdagavond niet met Ajax in actie zou komen tijdens het duel in Bulgarije, aangezien hij niet met de selectie is afgereisd naar het Oost-Europese land.

Wel was er nog een mogelijkheid dat Akpom op tijd zou worden aangemeld voor de return in Amsterdam van volgende week donderdag. Dit gaat echter definitief niet meer lukken, leert navraag bij Ajax. Aangezien de papierwinkel nog tijd vergt, kan hij namelijk niet voor de uiterlijke deadline (vanavond middernacht) worden aangemeld bij de UEFA.

Al bekend was dat Ajax in beide duels met Ludogorets ook niet kan beschikken over defensieve aanwinsten Gáston Ávila en Josip Sutalo. Beide spelers zijn in deze ronde niet speelgerechtigd.

Zeker is dus dat Akpom, Ávila en Sutalo pas op z'n vroegst begin september kunnen debuteren. Op zondag 3 september staat het competitieduel bij Fortuna Sittard op het programma. Komend weekend speelt Ajax niet. De thuiswedstrijd tegen FC Volendam is verplaatst naar woensdag 27 september zodat de Amsterdammers zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de return tegen Ludogorets.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.