Ajax maakt fans op social media warm voor Champions League-start

Reacties

Ajax heeft woensdagochtend een filmpje via social media verspreid om de achterban warm te maken voor de start van het nieuwe Champions League-seizoen. De Amsterdammers krijgen Rangers FC op bezoek.

Ajax maakt fans op social media warm voor Champions League-start
© Screenshot Twitter
Ajax
Ajax
4 - 0
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

Met 'AJAX vs Europe' en 'believe' deelt Ajax woensdagochtend een filmpje waarin een jonge Ajax-fan de hoofdrol speelt. In Amsterdam hopen ze dat de thuiswedstrijd tegen het Rangers van manager Giovanni van Bronckhorst de start wordt van een bijzonder Europees seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de video van Ajax is een jonge Amsterdamse voetballer te zien. Hij wordt in eerste instantie van zijn voetbalpleintje afgetrapt door grote jongens en meiden. Samen met een vriendje doet hij er alles aan om beter te worden, om het tegen hen op te kunnen nemen. Met hulp van de straten van Amsterdam bereikt hij het punt dat hij vaardig genoeg is om vol zelfvertrouwen het pleintje op te lopen. De grotere jongens en meiden staan daarbij symbool voor de grotere clubs uit Europa.

'Every beginning starts with believing in the most beautiful of endings', voegt Ajax eraan toe in een bericht op het officiële Twitter-account. Een succesvolle Europese campagne betekent ook een nieuwe financiële impuls voor de regerend landskampioen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.