Ajax laat Tagliafico niet naar Barcelona gaan

Reacties

Nicolás Tagliafico maakt ‘gewoon’ het seizoen af bij Ajax. De 29-jarige linksback werd begeerd door Barcelona, maar de Amsterdammers laten de Argentijn niet gaan.

Ajax laat Tagliafico niet naar Barcelona gaan
© Pro Shots

Barcelona meldde zich in de afgelopen periode meerdere keren bij Ajax, maar tot een transfer kwam het niet. De Spaanse topclub wilde Tagliafico huren, terwijl de Amsterdammers de speler alleen wilden verkopen, maar liever helemaal niet wilden laten gaan. Tagliafico heeft nog een contract tot medio 2023 in de hoofdstad, maar kan dit seizoen niet op een basisplek rekenen.

Toch ziet Erik ten Hag nog een belangrijke rol in het naderende drukke programma voor de Argentijn weggelegd. Zo verkondigde de trainer in de afgelopen periode meerdere keren dat hij zijn speler niet kwijt wilde. 'Wij willen hem niet laten gaan', stelde Erik ten Hag onlangs. 'Ik zal er zeker voor vechten om hem te behouden. Met hem erbij hebben we zeven volwaardige verdedigers. En op het moment dat hij zal gaan, dan wordt de spoeling heel dun. Ik merk zeker wel dat het ook voor hem van belang is dat hij ook aan spelen toekomt, maar soms kom je door bepaalde omstandigheden in die situatie, en dan zal je ook een bepaalde professionaliteit moeten betrachten. Dat laat hij ook altijd zien.’

Tagliafico is momenteel op pad met de nationale ploeg van Argentinië en zal zich aan het einde van de week weer in Amsterdam melden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Tagliafico
Meer over Tagliafico
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.