Ajax hoopt op komst van grootste talent (17) uit Venezuela

Reacties

Ajax lijkt zich te gaan versterken met het grootste talent uit Venezuela: David Martínez. De Amsterdammers hopen de zeventienjarige vleugelaanvaller te kunnen verleiden om naar Nederland te komen.

Ajax hoopt op komst van grootste talent (17) uit Venezuela
© Pro Shots

Martínez speelt voor de club Monagas SC en staat te boek als een van de grootste, zo niet het grootste talent uit Venezuela. Hij speelde voor zijn club al 38 wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij zes keer scoorde, en is uitvoerig gescout door grote clubs uit Europa. Ajax is serieus in de race en heeft goede papieren om Martínez naar Nederland te halen. Het is de bedoeling dat hij volgend jaar komt, omdat de speler eerst achttien jaar moet worden.

Martínez is tevens jeugdinternational van Venezuela en speelde wedstrijden voor de Onder-17 en Onder-20. Voor Venezuela Onder-17 was Martínez aanvoerder op het South American U-17 Championship. Hij werd uitgeroepen tot speler van het toernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.