Ajax heeft met Conceição beoogde opvolger Antony binnen

Reacties

Ajax heeft de komst van Francisco Conceição afgerond. De Portugese vleugelaanvaller is overgenomen van FC Porto en heeft een vijfjarig contract getekend in Amsterdam.

Ajax heeft met Conceição beoogde opvolger Antony binnen
© Pro Shots

De transfer van de negentienjarige Conceição kondigde zich al een tijdje aan en is inmiddels officieel gemaakt. De zoon van voormalig Portugees international Sergio Conceição, die tegenwoordig de coach van Porto is, kon door een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract voor slechts vijf miljoen euro worden binnengehaald. Hij wordt bij Ajax gezien als de toekomstige opvolger van Antony.

Ajax wil Antony deze zomer overigens nog niet kwijtraken. De Braziliaans international staat in de vermeende belangstelling van Manchester United, maar dit is op het moment niet concreet. Antony is ook gewoon met Ajax mee op trainingskamp naar Oostenrijk.

Conceição speelde ondanks zijn jonge leeftijd al vijftig duels in de hoofdmacht van Porto en kwam tot vier optredens in de Champions League. Hij is Portugees jeugdinternational en kwam tot dusver elf keer uit voor Portugal Onder-21.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Conceição
Meer over Conceição
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.