Ajax akkoord met schikkingsvoorstel voor Tagliafico na rood tegen PSV

Reacties

Nicolás Tagliafico mist de eerste twee competitieduels van Ajax naar aanleiding van zijn rode kaart in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (0-4). De Amsterdammers hebben een schikkingsvoorstel van drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, geaccepteerd.

Ajax akkoord met schikkingsvoorstel voor Tagliafico na rood tegen PSV
© Pro Shots

Tagliafico werd zaterdag vlak voor rust van het veld gestuurd door scheidsrechter Björn Kuipers na een wilde tackle op PSV-verdediger André Ramalho. Met tien man was Ajax vervolgens niet meer in staat de 0-2 achterstand goed te maken. Uiteindelijk ging de landskampioen met 0-4 onderuit tegen de Eindhovenaren.

Twee dagen later blijkt dat de rode kaart Tagliafico ook de seizoenstart van Ajax in de Eredivisie kost. De linksback is geschorst voor het thuisduel van komende zaterdag met NEC en het uitduel van zondag 22 augustus met FC Twente. Tegen Vitesse kan trainer Erik ten Hag weer een beroep doen op de winnaar van de Copa América

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Tagliafico
Meer over Tagliafico
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.