Ajacieden genieten van pizza na zege in Noorwegen

Reacties

De spelers van Ajax hebben de doortocht in Europa op leuke wijze gevierd. De spelers stapten met pizza's de spelersbus in na de zege op Bodø/Glimt.

Ajacieden genieten van pizza na zege in Noorwegen
© Pro Shots
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt
nv
1 - 2
Ajax
Ajax
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ajax ontsnapte donderdagavond flink in Noorwegen. De tegenstander raakte diverse keren de lat en kreeg veel kansen, maar via een laat doelpunt van Kenneth Taylor in de verlenging was het toch echt Ajax dat zich mag melden in de achtste finale van de Conference League.

Na de wedstrijd maakte Ajax een video voor op Instagram, waarop te zien is hoe spelers als Carlos Forbs en Benjamin Tahirovic met een pizzadoos in de hand instappen voor de terugreis. Josip Sutalo leek zijn pizza al op te hebben, de verdediger had daar na zijn rode kaart iets meer tijd voor dan zijn teamgenoten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.