Agüero geloofde Messi-nieuws niet: 'Ik zei: maat, het account is gehackt'

Reacties
Agüero geloofde Messi-nieuws niet: 'Ik zei: maat, het account is gehackt'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sergio Agüero was na zijn transfer van Manchester City naar Barcelona in de veronderstelling dat hij ging samenspelen met zijn maatje Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller, die inmiddels met voetbalpensioen is, kwam van een koude kermis thuis.

Barcelona verkeerde in financiële nood en zag zich genoodzaakt Messi van de hand te doen. Paris Saint-Germain sloeg toe en haalde de zevenvoudig Ballon d'Or-winnaar naar de Franse hoofdstad. Agüero vernam het nieuws via de social media-kanalen van Barcelona en dacht in eerste instantie dat het om een grap ging.

'Ik dacht dat iemand het account had gehackt', zegt Agüero in gesprek met El Chiringuito. 'Ik dacht echt dat het om een grap ging. Ik was wat aan het drinken met iemand en ineens... Hij keek naar zijn telefoon en riep: dit kan niet waar zijn! Hij liet me zijn telefoon zien met de verklaring van Barça. Ik zei: Ibai, maat, dit is onmogelijk.'

Niets bleek minder waar. Messi pakte inderdaad zijn biezen bij Barcelona en tekende een tweejarig contract bij PSG. Agüero stopte aan het eind van het kalenderjaar noodgedwongen met voetbal vanwege hartproblemen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.