AGOVV en Go Ahead delen punten na knotsgek slot

Michiel Hemmen dacht zijn ploeg AGOVV Apeldoorn in de 89ste minuut de overwinning te bezorgen, maar Go Ahead Eagles wist toch nog terug te komen in de wedstrijd (2-2).

Het duel in Apeldoorn leek in een gelijkspel te eindigen door treffers van Jaimé Bruinier (AGOVV) en Theo Vogelsang (Go Ahead), maar kort voor tijd maakte Hemmen de 2-1 voor de thuisclub.

Het bleef daar echter niet bij, want Joey Suk zorgde in blessuretijd voor de 2-2. Kort daarvoor vielen er nog twee rode kaarten. Hemmen en Diego Michiels (Go Ahead) ontvingen direct rood.

Beide ploegen schieten weinig op met het gelijkspel. Go Ahead heeft nu 23 punten uit zeventien duels, waarmee het zevende staat. AGOVV heeft vijftien punten uit zestien wedstrijden. Foto: VI Images