Afschuw in Spanje over horrortackle Soldado in oefenduel

Reacties

In Spanje is met afschuw gereageerd op een afschuwelijke tackle van Roberto Soldado. De spits van Levante ging in een oefenduel met Villarreal ver over de schreef.

Afschuw in Spanje over horrortackle Soldado in oefenduel
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
0 - 0
Levante
Levante

Halverwege de eerste helft zette Soldado zijn noppen vol op het kuitbeen van verdediger Jorge Cuenca, nadat die hem het bos in had gestuurd. De scheidsrechter deed het incident af met een gele kaart, maar op sociale media wordt schande gesproken van de horrortackle van de 36-jarige spits. De algehele strekking: een donkerrode kaart was op zijn plaats geweest na deze aanslag in een oefenduel.

Ook de Spaanse sportkranten spreken stuk voor stuk schande van de tackle van Soldado. Mundo Deportivo spreekt van een gênante en lelijke tackle, Marca stelt dat Soldado wederom laat zien dat hij het fenomeen vriendschappelijke wedstrijden niet snapt met een tackle waar je 'koud van wordt' en AS komt woorden tekort voor wat Soldado 'een vijftien jaar jongere jongen' aandoet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Parejo
De 21-jarige Cuenca, vorig jaar overgekomen van Barcelona, kwam gelukkig met de schrik vrij. Wel zijn er bij Villarreal zorgen over Dani Parejo. De 32-jarige spelmaker verliet het veld donderdagavond per brancard met zijn been ingepakt in het ijs. De vrees is dat het Europese Super Cup-duel met Champions League-winnaar Chelsea te vroeg komt voor de voormalig speler van Valencia.

Wo 11 aug. 2021

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Meer Soldado
Meer over Soldado
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.