Afscheidspost Sepp van den Berg bij Schalke wellicht wat voorbarig

Reacties

Sepp van den Berg had in een Instagram-post al afscheid genomen van Schalke 04, maar dat is wellicht wat voorbarig geweest. De gedegradeerde club uit Gelsenkirchen heeft bevestigd in gesprek te zijn over een nieuwe verhuurperiode van de Liverpool-verdediger.

Afscheidspost Sepp van den Berg bij Schalke wellicht wat voorbarig
© Pro Shots

Afgelopen seizoen kwam Van den Berg op huurbasis uit voor Schalke 04. Door blessureleed kwam hij tot slechts negen Bundesliga-optredens. Schalke eindigde als zeventiende en degradeerde daarmee naar het tweede niveau van Duitsland. De huurovereenkomst loopt er 1 juli af, waardoor Van den Berg weer terug zou keren bij Liverpool.

Sportief directeur van Schalke André Hechelmann heeft echter bevestigd dat er gesprekken lopen over een nieuwe huurovereenkomst. Van den Berg heeft niet op voorhand al 'nee' gezegd tegen een jaar Tweede Bundesliga. 'We zijn met hem en zijn adviseur in gesprek.' Dat Van den Berg via sociale media al afscheid heeft genomen, doet Hechelmann weinig. 'Ik zie de post meer als een bedankje van Sepp.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Net voor Van den Berg bekendmaakte uitgeleend te worden aan Schalke, verlengde hij zijn contract in Engeland tot de zomer van 2026. Komend seizoen lijkt hij bij Liverpool weinig perspectief op speeltijd te hebben, waardoor een nieuwe verhuurperiode aannemelijk is. Eerder verraste Schalke al door het contract Simon Terodde te verlengen en hem dus mee te nemen naar het tweede niveau. 'Je moet altijd hoop hebben. Zie Simon Terodde, van wie iedereen dacht dat het niet zou lukken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.