Advocaat heeft goed nieuws over uitgevallen Berghuis

Dick Advocaat gaat ervan uit dat aanvoerder Steven Berghuis donderdag gewoon kan meedoen tegen CSKA Moskou. De aanvaller van Feyenoord viel zondag tegen FC Emmen nog geblesseerd uit.

Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
CSKA Moskou
CSKA Moskou

Berghuis moest zich in Drenthe al tien minuten voor rust laten vervangen door Naoufal Bannis, die in blessuretijd het winnende doelpunt maakte (2-3). Advocaat vreesde Berghuis even kwijt te zijn, maar de schade valt mee. 'Normaal gesproken speelt hij tegen CSKA', zei de coach op de persconferentie over zijn captain. Met de woorden 'we moeten even kijken hoe het zich gaat ontwikkelen' hield hij nog wel de gebruikelijke slag om de arm.

Justin Bijlow was er tegen Emmen niet bij vanwege een knieblessure, maar keert nu weer terug in de selectie. Datzelfde geldt voor João Carlos Teixeira. Bart Nieuwkoop kan dan weer niet spelen. 'Zo wisselt het elkaar een beetje af', verzuchtte Advocaat, die verder aangaf dat Luis Sinisterra nog een maand tot anderhalve maand nodig heeft voor hij klaar is voor zijn rentree.