ADO mogelijk met lege handen na interesse in topscorer Verheydt

Reacties

Thomas Verheydt staat mogelijk voor een vertrek bij ADO Den Haag. De uiterst productieve spits staat in de belangstelling van clubs uit het Midden-Oosten en Azië, melden bronnen aan VI. Ondanks een doorlopend contract van Verheydt zou ADO met lege handen achterblijven als het tot een transfer komt.

ADO mogelijk met lege handen na interesse in topscorer Verheydt
© Pro Shots

Verheydt kwam aan het begin van het huidige seizoen naar ADO, Albert van der Dussen was als technisch manager (interim) de stille kracht achter de belangrijke komst van Verheydt, mede mogelijk gemaakt door de transfergelden die vrijkwamen na de overgang van Robin Polley naar Heracles Almelo.

De komst van Verheydt bleek een schot in de roos, met 33 doelpunten is de bonkige spits bezig aan zijn productiefste seizoen in zijn profcarrière. 29 maal trof hij doel in de Keuken Kampioen Divisie en dat heeft de aandacht van diverse clubs uit het Midden-Oosten en Korea getrokken.

Geïnteresseerde clubs uit die streken hoeven geen transfersom op tafel te leggen voor Verheydt, die in zijn tot medio 2024 doorlopende contract een speciale clausule voor die regio heeft opgenomen. In de komende weken kan een transfer concreet worden.

ADO strijdt dit seizoen ondanks puntenaftrek door financiële problemen mee om promotie naar de Eredivisie. De club won de eerste periodetitel en gaat daardoor sowieso de play-offs in.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.