ADO houdt Pinas uit handen van subtop na verzoening

Reacties

ADO Den Haag heeft een mondeling akkoord bereikt met Shaquille Pinas over een contract voor drie seizoenen. Het defensieve talent weigerde aanvankelijk zijn handtekening onder een verbintenis te zetten en waande zich in de belangstelling van AZ, FC Utrecht en FC Twente.

ADO houdt Pinas uit handen van subtop na verzoening

De twintigjarige centrale verdediger kwam vorige zomer over van de beloften van FC Dordrecht en greep op amateurbasis zijn kans in het eerste elftal van ADO. Na vijf duels in de Eredivisie werd Pinas echter uit de selectie gezet, omdat de onderhandelingen met de club over een contractverlenging stukliepen.

Daardoor leek Pinas gratis de deur uit te lopen. AZ, Utrecht en Twente hielden de situatie in de gaten, maar grijpen mis. ADO ging weer in gesprek met het talent en zijn entourage en nu is de ommezwaai compleet: Pinas tekent binnenkort een contract tot medio 2021.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.