ADO houdt rekening met vertrek Kanon

Reacties

ADO Den Haag houdt rekening met een zomers vertrek van Wilfried Kanon. Diverse buitenlandse clubs hebben belangstelling getoond voor de international van Ivoorkust.

ADO houdt rekening met vertrek Kanon

Volgens manager voetbalzaken Jeffrey van As is er op dit moment nog niks concreet. 'Er wordt geïnformeerd, er ligt op dit moment geen concreet bod.' Kanon heeft nog een contract voor vier seizoenen in Den Haag, waardoor ADO sterk staat in eventuele onderhandelingen.

'We zijn heel tevreden met Wilfried, maar ADO mag voor een international van Ivoorkust nooit het eindstation zijn. Dat hebben we ook gezegd toen hij hier vorig jaar voor vijf jaar bijtekende. We wachten af wat er gaat gebeuren', vervolgt Van As. Voor de afgelopen zomer transfervrij aangetrokken spits Bjørn Johnsen sluimert er ook belangstelling. 'Maar onze topscorer laten we natuurlijk niet zomaar gaan.' Johnsen ligt nog voor twee jaar vast in Den Haag.

Mede vanwege de ontwikkelingen rond Kanon heeft ADO de deur voor Shaquille Pinas weer op een kier gezet. De jonge centrumverdediger werd enkele maanden geleden uit de selectie gezet omdat hij niet inging op een contractvoorstel van de club. Omdat hij een amateurcontract heeft kunnen andere clubs hem transfervrij inlijven. AZ en FC Utrecht toonden al belangstelling, maar ADO denkt alsnog een kans te maken hem aan boord te houden.

Samenvatting ADO Den Haag - PSV
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.