ADO gunt avonturier Goossens kans op Eredivisie-rentree

Reacties

John Goossens traint deze week mee met ADO Den Haag. Beide partijen kijken aan het einde van de week of de middenvelder een contract krijgt in de Hofstad.

ADO gunt avonturier Goossens kans op Eredivisie-rentree

De 29-jarige Goossens doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar speelde daar nooit een officiële wedstrijd in het eerste elftal. In januari 2009 maakte hij de overstap naar NEC, waar hij debuteerde in het betaald voetbal. Zijn goede prestaties in Nijmegen leverden hem drie jaar later een transfer naar Feyenoord op. In Rotterdam-Zuid wist hij in tweeënhalf jaar tijd nooit een vaste waarde te worden, daarna begon voor Goossens het grote avontuur.

De linkspoot belandde - na zijn contractontbinding bij Feyenoord - in de Indiase competitie bij FC Pune City. Daar speelde hij een paar maanden, de Fransman David Trezeguet was een van zijn ploeggenoten. Na zijn vertrek uit India zat Goossens een paar maanden zonder club, voordat hij in september 2015 bij FC Voluntari uit Roemenië tekende. Na een halfjaar vertrok hij naar de Amerikaanse MLS, waar hij - samen met Michael de Leeuw en Johan Kappelhof - de Nederlandse enclave vormde bij Chicago Fire.

Drie maanden geleden werd bekend dat die club niet langer prijs stelde op de diensten van Goossens, nu gunt ADO hem middels een proefperiode dus de kans om een rentree in Nederland te verdienen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.