ADO Den Haag zet ook vierde amateurclub opzij

Reacties

De Eredivisie-clubs bereiden zich voor op het nieuwe seizoen. VI houdt een overzicht bij van de oefenwedstrijden, ook per dag. ADO Den Haag kende geen enkele moeite met tweedeklasser Serooskerke: 0-7.

ADO Den Haag zet ook vierde amateurclub opzij

Ludcinio Marengo en Dennis van der Heijden scoorden beiden twee keer voor de Haagse club. Sheraldo Becker en Delano Ladan maakten er één. Het slotakkoord van aan jeugdspeler Sam van Huffel, die voor 0-7 zorgde.

ADO belegt een trainingskamp in het Zeeuwse Renesse, waar de amateurclub de eerste tegenstander was. Tijdens het vijfdaagse trainingskamp oefent de ploeg van trainer Fons Groenendijk nog tegen Bruse Boys (woensdag) en het Zeeuws Elftal (vrijdag). Eerder in de voorbereiding was ADO al te sterk voor Lugdunum (0-6), Scheveningen (0-7) en RKSV Halsteren (2-4).

Opstelling ADO Den Haag: Coremans (46' Van der Sar); Ebuehi (46' Smith), Bas Kuipers (46' Nick Kuipers), Beugelsdijk (62' Meißner), Meijers (62' Goppel); Bakker (62' Van Huffel), Immers (62' Asmelash), Van Kins (62' Polley); Becker (62' Roffelsen), Ladan (46' Van der Heijden), Marengo.

ThuisUitUitslag
Serooskerke- ADO Den Haag0-7
 Marengo (2), Van der Heijden (2), Becker, Ladan, Van Huffel

Overzicht oefenprogramma's Eredivisie-clubs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.