ADO Den Haag verwelkomt PSV-huurling Rigo

Reacties

Dante Rigo speelt komend seizoen voor ADO Den Haag. De Belgische middenvelder wordt gehuurd van PSV, waar hij nog tot medio 2022 onder contract staat. 

ADO Den Haag verwelkomt PSV-huurling Rigo
© ADO Den Haag

Rigo had meer opties voor komend seizoen. Zo had Sparta Rotterdam de 21-jarige middenvelder graag weer op huurbasis verwelkomd. Maar zijn keuze viel op de Haagse Eredivisionist, waar hij met Aleksandar Rankovic een oude bekende treft. Afgelopen seizoen was de huidige trainer van ADO immers assistent bij Sparta.

Na het plotselinge vertrek van clubicoon Lex Immers is het vooruitzicht op speeltijd in Den Haag wellicht groter voor Rigo. Bij Sparta slaagde hij er niet in een onomstreden basisspeler te worden. Hoewel hij in vergelijking met andere ADO-nieuwelingen als Boy Kemper, Amar Catic, Kees de Boer, Samy Bourard en Jonas Arweiler meer minuten op het hoogste niveau op de teller heeft staan, laat een Eredivisie-doorbraak van de Belg eigenlijk nog steeds op zich wachten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.