ADO Den Haag haalt El Khayati terug

Reacties

Nasser El Khayati gaat opnieuw aan de slag bij ADO Den Haag. De middenvelder heeft een contract tot aan het einde van het seizoen getekend bij de nummer zeventien van de Eredivisie.

ADO Den Haag haalt El Khayati terug
© Pro Shots

De 31-jarige El Khayati was transfervrij sinds zijn vertrek bij Qatar SC, waar zijn contract eind december (na twee maanden gesteggel) werd ontbonden. De middenvelder gaf aan dat hij een terugkeer naar de Eredivisie niet zou uitsluiten en gaat nu weer aan de bak bij ADO, de club waar hij voor zijn vertrek naar het Midden-Oosten al voor uitkwam.

El Khayati, die zondag zijn 32ste verjaardag viert, gaat nu op zoek naar nieuwe successen met ADO. 'Het voelt als thuiskomen. Dit is en blijft mijn club', zegt de middenvelder. 'In het verleden is gebleken dat spelers het liefst in goede tijden terugkeren bij hun oude club, maar ik vind dit juist een geschikt moment. Het is makkelijk om terug te keren als de club op een betere positie staat, maar ik hou van uitdagingen. De situatie van de club zorgt ervoor dat ik extra gebrand ben om de strijd aan te gaan en alles te geven voor lijfsbehoud.'

El Khayati hoopt zo snel mogelijk weer in actie te kunnen komen. 'Ik heb de afgelopen periode elke dag keihard getraind', zegt hij. 'Ik ben volledig fit, maar het is natuurlijk nog wel zaak om zo snel mogelijk weer ritme op te doen.' Het is onduidelijk of El Khayati zondag tegen Willem II al speelgerechtigd is; ADO doet daar geen mededelingen over op de clubwebsite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.