ADO Den Haag geeft Ould-Chikh herkansing in de Eredivisie

Reacties

Bilal Ould-Chikh is komend seizoen weer te bewonderen in de Eredivisie. De vleugelspits heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij ADO Den Haag, waar hij de technische staf overtuigde tijdens een proefperiode.

ADO Den Haag geeft Ould-Chikh herkansing in de Eredivisie

De 22-jarige Ould-Chikh trainde eerder deze zomer een maand mee met Vitesse, maar die club besloot hem uiteindelijk geen contract aan te bieden. De aanvaller meldde zich vervolgens bij ADO, waar hij nu wel een verbintenis in de wacht heeft gesleept.

ADO denkt dat Ould-Chikh in Den Haag eindelijk zijn potentie tot uiting kan laten komen. De dribbelaar brak al op jonge leeftijd door bij FC Twente, maar koos vervolgens voor een transfer naar Benfica. In Portugal flopte hij volledig en ook FC Utrecht en Denizlispor hadden snel genoeg gezien van Ould-Chikh.

Technisch directeur Jeffrey van As omschrijft Ould-Chikh op de clubwebsite als 'een ruwe diamant'. 'Bilal beschikt over een flinke portie talent. Dat heeft hij tijdens zijn proefperiode bij ons ook laten zien. Wegens verschillende redenen is het er nog niet helemaal uitgekomen bij Bilal, maar wij zijn ervan overtuigd dat hij hier volledig tot bloei kan komen en van waarde kan zijn voor onze ploeg. Hij bezit kwaliteiten die we absoluut zochten: creativiteit, een goede voorzet en een verrassende actie.'

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.