ADO blijft in onzekerheid na stormschade

Reacties

ADO Den Haag weet nog altijd niet of de thuiswedstrijd tegen Telstar van komende vrijdag gespeeld kan worden. De storm Eunice zorgde afgelopen vrijdag voor flinke schade aan het dak van het Cars Jeans Stadion. Door de weersomstandigheden is het nog niet gelukt om het dak te onderzoeken.

ADO blijft in onzekerheid na stormschade
© Pro Shots
ADO Den Haag
ADO Den Haag
2 - 1
Telstar
Telstar

ADO benadrukt dat de club en de gemeente Den Haag geen blaam treft nu er schade is aan het dak. Volgens de club zijn het stadion en het dak het afgelopen jaar aan een extra inspectie onderworpen en veilig bevonden. De gemeente heeft externe partijen ingeschakeld die deze week, wanneer het weer het toelaat, onderzoek doen naar de schade aan het dak en de veiligheid.

In een van de hoeken van het stadion zijn de dakplaten door de storm losgekomen en weggewaaid. Naar aanleiding van het onderzoek neemt de gemeente Den Haag een beslissing of het veilig genoeg is om vrijdag te spelen. 'Daarbij staat natuurlijk wel de veiligheid voor alle bezoekers, spelers en aanwezigen in het stadion te allen tijde voorop en is zorgvuldigheid bij het onderzoek geboden', meldt ADO op de clubwebsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.