Adams tekent na Chelsea-debacle voor Bournemouth

Reacties

Tyler Adams heeft met Bournemouth een nieuwe werkgever gevonden. De middenvelder komt over van Leeds United en tekent een contract voor vijf seizoenen.

Adams tekent na Chelsea-debacle voor Bournemouth
© Pro Shots

Eerder deze transferperiode was Adams hard op weg naar Chelsea. De Amerikaan was zelfs al in Londen voor de medische keuring, maar na een doorbraak in de onderhandelingen over Moisés Caicedo, werd de transfer van Adams afgeblazen. Nu maakt hij alsnog een transfer naar de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We zijn heel blij dat we Tyler naar de club hebben gehaald en hij is een speler die we al heel lang bewonderen', zei AFC Bournemouth-topman Neill Blake via de clubkanalen. 'Er is uitgebreid in kaart gebracht hoe erg andere clubs achter hem aan zaten, dus dat hij tekent voor AFC Bournemouth toont de ambitie die we als club hebben.'

Volgens diverse Engelse media ligt de transfersom rond de 23 miljoen euro. Adams komt uit de jeugd van New York Red Bulls, waar hij ook debuteerde in het profvoetbal. Via RB Leipzig kwam hij in de zomer van 2022 voor zeventien miljoen euro bij Leeds terecht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.