Actief Heracles trekt voormalig AC Milan-talent Merkel aan

Reacties

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Alexander Merkel. De 26-jarige middenvelder en enkelvoudig international van Kazachstan, die in het shirt van AC Milan ooit nog zijn Champions League-debuut maakte tegen Ajax, tekent voor een jaar bij de Eredivisie-club, met de optie voor nog een seizoen.

Actief Heracles trekt voormalig AC Milan-talent Merkel aan

Merkel is alweer de elfde nieuweling in de selectie van trainer Frank Wormuth, die onlangs nog de Duitse verdedigers Stephen Sama en Lennart Czyborra (ex-Schalke) verwelkomde. Zij kunnen echter niet tippen aan de rijke loopbaan van hun nieuwe ploeggenoot, die na zijn debuut voor Milan nog uitkwam voor clubs als Genoa, Udinese, Watford, Grasshoppers, VfL Bochum en het laatste half jaar in Oostenrijk voor Admira Wacker en in zijn jonge jaren bovendien ook interlands speelde voor diverse Duitse jeugdelftallen.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus is dan ook blij met de komst van Merkel. 'Voor Heracles Almelo is het bijzonder om iemand met zoveel internationale ervaring in huis te halen. Daar kunnen onze jonge talenten weer hun voordeel mee doen. Zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf, maar Alexander heeft door verschillende omstandigheden de laatste jaren niet het maximale van zichzelf kunnen laten zien. We gaan samen met hem de uitdaging aan om zijn talent weer volledig tot wasdom te laten komen en zijn ervan overtuigd dat dat gaat lukken.'

Spelersprofiel

A. Merkel


Geboortedatum:
22 februari 1992
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Almaty
Nationaliteit
Kazachstan
Lengte:
1,79 m
Gewicht:
73 kg
Huidige club:
Hatta Club

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.