Actie met quotering van 50.00: kies voor Duitsland of Nederland!

ADVERTORIAL - In Frankfurt moet het Nederlands elftal dinsdagavond de zege op Schotland een passend vervolg geven. Wordt er door Oranje gewonnen van Duitsland of deelt het gastland van het komende EK juist een tik uit? TOTO biedt een fraaie welkomstactie aan!

Actie met quotering van 50.00: kies voor Duitsland of Nederland!
© Pro Shots
Duitsland
Duitsland
2 - 1
Nederland
Nederland

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Het is aan de speler om een keuze te maken. Duitsland of Nederland, welk team maakt de grootste kans op een zege? Er wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van de ploeg naar keuze. Beide elftallen zullen na de resultaten van eerder in deze interlandperiode in elk geval met een goed gevoel aan de aftrap verschijnen.

Meespelen gaat als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van Nederland óf zet 1 euro in op winst van Duitsland (1x2).
4. Wint het land waar jij voor hebt gekozen? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Duitsland maakte zaterdagavond indruk in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk. In Lyon beleefden de Duitsers een droomstart. Met een knal van afstand zorgde Florian Wirtz in de eerste minuut al voor de 0-1 en dankzij Kai Havertz werd het vlak na rust 0-2, wat ook de eindstand was. Dat resultaat kon Julian Nagelsmann wel gebruiken voor een positievere stemming rond zijn selectie. Dit was pas de tweede zege in vijf interlands onder de 36-jarige bondscoach. Duitsland was in de vorige interlandperiodes nog erg zoekende. Een zege op Oranje moet vertrouwen geven op weg naar de start van het toernooi in eigen land.

De Oranje-selectie heeft een dag langer rust gehad. Nederland won vrijdagavond in de Johan Cruijff Arena met 4-0 van Schotland, wat alweer de vierde zege op rij was voor de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. Bij die vier overwinningen werd ook telkens de nul gehouden. Duitsland-uit is een test van een hoger kaliber. In september 2019 trad Koeman voor het laatst met Oranje aan op Duitse bodem. Toen werd met 2-4 gewonnen van de rivaal. Wint Oranje nu weer knap, dan is de hunkering naar de start van het EK nog groter dan voorheen.

Zie jij Duitsland winnen of denk jij dat Nederland de sterkste is? De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's