Achahbar (29) duikt op bij de amateurs

Reacties

Anass Achahbar (29) voetbalt voortaan voor Westlandia. De aanvaller, die we het beste kennen van zijn tijd bij Feyenoord, speelt in elk geval tot het einde van het huidige seizoen voor de nummer elf van de Vierde Divisie B, het vijfde niveau in Nederland.

Achahbar (29) duikt op bij de amateurs
© Pro Shots

Op de website verklaart de club uit Naaldwijk dat het de bedoeling is dat Achahbar veel langer dan een paar maanden aan de club verbonden blijft. 'Westlandia en Anass Achahbar hebben de intentie om na dit seizoen nog meerdere seizoenen met elkaar verder te gaan. Achahbar wil graag zijn ervaringen overbrengen aan onze jeugdspelers. Hij ambieert ook het trainerschap. Wij zijn nog in gesprek om dat een passend gevolg te geven. Het zijnde in de vorm van individuele trainingen, het helpen opzetten van een voetbalschool binnen Westlandia.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Achahbar werd als jochie opgepikt door Feyenoord. In Rotterdam brak hij nooit écht door, al was er wel die ene superdag tegen PSV in 2015. Na Feyenoord speelde Achahbar nog voor Arminia Bielefeld, PEC Zwolle, NEC, FC Dordrecht, Sepsi OSK en Apolikos.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.