AC Milan zit in zijn maag met Boateng en Balotelli

Reacties

De rentree van Kevin Prince-Boateng en Mario Balotelli bij AC Milan blijft beperkt tot respectievelijk een half en een heel seizoen. De Duitse Ghanees is er niet in geslaagd sinds zijn terugkeer een vaste waarde te worden en hoeft niet te rekenen op contractverlenging, meldt La Gazzetta dello Sport. Ook Balotelli is slechts invaller.

AC Milan zit in zijn maag met Boateng en Balotelli

Hoofdtrainer Sinisa Mihajlovic gunde Boateng sinds begin januari pas zeven kortstondige invalbeurten. Dit steekt schril af bij diens waarde tijdens zijn eerste tijdvak bij de Rossoneri (2010-2013), toen hij gaandeweg was uitgegroeid tot een van de bepalende spelers.

Tevergeefs had Boateng gehoopt een sportief donkere periode bij Schalke 04 af te sluiten. Na zijn laatste Bundesliga-duel, vorig jaar mei, werd de allrounder vanwege problemen op disciplinair vlak uit de selectie verbannen. Zijn rugnummer 9 moest Boateng bij aanvang van het seizoen afstaan. Hoewel hij nog contractspeler was in Gelsenkirchen, kreeg hij in oktober toestemming met de selectie van AC Milan mee te trainen.

Ook zitten de Rossoneri in hun maag met Mario Balotelli. Vorig jaar augustus haalde de club hem op huurbasis terug van Liverpool, met de intentie de huurovereenkomst om te zetten in een permanente verbintenis. Maar mede door een liesblessure kwam de Italiaan voor de winterstop nauwelijks in actie. Intussen is Super Mario vooral invaller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.