Boateng keert definitief terug bij AC Milan

Reacties

Kevin-Prince Boateng keert definitief terug bij AC Milan. De transfervrije Ghanees tekent een meerjarig contract bij de club waar hij eerder al drie jaar op de loonlijst stond.

Boateng keert definitief terug bij AC Milan

'Boateng komt naar Milan en zijn contract zal op 4 januari ingaan', laat Adriano Galliani, algemeen directeur van de Rossoneri, weten aan Sky Sport Italia. De aanvallende middenvelder was transfervrij nadat zijn contract bij Schalke 04 werd ontbonden. In Duitsland werd hem 'een gebrek aan loyaliteit' verweten.

Omdat hij sinds mei al geen deel meer uitmaakte van de hoofdmacht bij de club van Klaas-Jan Huntelaar trainde Boateng al mee in Milaan om zijn conditie op peil te houden. Hij speelde zelfs al een oefenwedstrijd met de Italiaanse grootmacht. Schalke had de eenzijdige optie om het contract van de aanvallende middenvelder tot 2017 te verlengen, maar verscheurde zijn contract.

Waar Boateng Milan komt versterken, gaat Suso de club juist verlaten. De Spaanse vleugelaanvaller kwam in januari van dit jaar nog over van Liverpool, maar wist geen vaste waarde te worden. Dit jaar speelde hij slechts twee officiële wedstrijden. 'Hij vertrekt voor 99 procent zeker naar Genoa', aldus Galliani.    

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.