'AC Milan kan eindelijk doorpakken in jacht op Ziyech'

Reacties

AC Milan is in onderhandeling met Chelsea over Hakim Ziyech, melden verschillende bronnen in Italië. De contractverlenging van technisch directeur Paolo Maldini geeft de Rossoneri een boost bij de jacht op de rechtsbuiten.

'AC Milan kan eindelijk doorpakken in jacht op Ziyech'
© Pro Shots

In de voorbije weken was er veel onzekerheid in Milaan. Niet alleen het contract van Maldini liep af, ook de verbintenis van directeur Ricky Massara eindigde snel. De twee vormgevers van het vernieuwde Milan bereikten vlak voor het verstrijken van hun contract alsnog een akkoord over een verlenging. De nieuwe contracten zijn een blijk van vertrouwen vanuit RedBird, dat Milan in september overneemt.

Milan had ook concrete interesse voor bijvoorbeeld Sven Botman, maar greep mis. Maldini kondigde donderdag al aan dat Milan gaat proberen verloren tijd goed te maken. Ziyech is een belangrijk transferdoelwit. Volgens Tuttomercatoweb zijn de onderhandelingen met Chelsea al geïntensiveerd. De Londenaren zouden mee willen werken aan een huurdeal met een optie tot koop. De 29-jarige aanvaller heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2025.

'Ziyech krijgt toverstaf terug bij AC Milan'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.