Abraham bezorgt AC Milan kater met late goal

Reacties

AC Milan heeft zondag in extremis een overwinning op AS Roma uit handen laten glippen. De formatie van trainer Stefano Pioli was lang op weg naar een zege, maar kreeg in de slotfase het deksel op de neus tegen de ploeg van José Mourinho.

Abraham bezorgt AC Milan kater met late goal
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
2 - 2
AS Roma
AS Roma

Milan liep doordeweeks nog in op koploper Napoli, maar had zondag alweer iets goed te maken toen de nummer een van de Serie A won bij Sampdoria (0-2). Ondertussen had Juventus ook nog de tweede plek overgenomen van de Milanezen. Milan leek die plek te heroveren. Pierre Kalulu kopte na een half uur raak uit een hoekschop en Tommaso Pobega rondde in de tweede helft af na een counter.

Voor Pobega was het zijn eerste Serie A-goal voor Milan. Helaas voor hem was het geen goud waard. Eerst was het na 87 minuten Roger Ibañez die de spanning terugbracht. De treffer leek te laat te komen voor Roma, maar Tammy Abraham tekende in de extra tijd alsnog voor de 2-2. Keeper Ciprian Tatarusanu had nog een redding in huis op een poging van Nemanja Matic. Op de rebound van Abraham was hij kansloos.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Juventus bleef zo op doelsaldo op de tweede plek staan in de Serie A. Roma staat op 31 punten, slechts drie minder dan nummer vier Internazionale. De topvier in Italië plaatst zich aan het einde van de rit voor de groepsfase van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.