Abraham baalt van schorsing: 'Gele kaart was een schandalige beslissing'

Reacties

AS Roma-spits Tammy Abraham begrijpt niet waarom hij woensdag tijdens het uitduel met Bologna (1-0 verlies) bestraft werd met zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Door de prent is de aanvaller geschorst voor thuiswedstrijd tegen Internazionale van aanstaande zaterdag.

Abraham baalt van schorsing: 'Gele kaart was een schandalige beslissing'
© Pro Shots

Kort voor rust botste Abraham licht met doelpuntenmaker Mattias Svanberg. Scheidsrechter Luca Pairetto was onverbiddelijk en bestrafte het ongelukkige moment van de Engelsman met geel. Ondanks protesten kwam Abraham niet meer onder zijn kaart uit. Na afloop deed de international van Engeland op sociale media zijn beklag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik kreeg hier een gele kaart voor, waardoor ik de volgende wedstrijd moet missen...', schreef Abraham bij een foto van het incident. 'Terwijl ik diegene was die geblokt werd en op wie een overtreding werd begaan. Echt schandalig!' 

Abraham kwam afgelopen zomer over van Chelsea en kende onder Roma-coach Jose Mourinho een sterke start. De aanvaller kwam tot nu toe in 21 wedstrijden tot acht doelpunten. Door de nederlaag blijft Roma vijfde staan in de Serie A met 25 punten uit vijftien duels. Inter, de eerstvolgende tegenstander, staat derde met negen punten meer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer T. Abraham
Meer over T. Abraham
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.