Aanvaller Manchester United op weg naar FC Groningen

Reacties

FC Groningen hoopt snel op de komst van Noam Emeran. De aanvaller van Manchester United komt naar de Euroborg en zeer waarschijnlijk gaat het om een definitieve transfer.

Aanvaller Manchester United op weg naar FC Groningen
© Pro Shots

Emeran is een twintigjarige vleugelspeler die zowel de Franse als de Rwandese nationaliteit heeft. Aanvankelijk leek Groningen hem te willen huren, maar de club zet nu in op een permanente deal. Groningen hoopt daar snel duidelijkheid over te krijgen, maar het ziet er goed uit. De deal bevindt zich hoe dan ook in de afrondende fase.

Manchester United pikte Emeran in 2019 op uit de jeugdopleiding van het Franse Amiens. Zijn debuut in de hoofdmacht maakte hij nooit, maar manager Erik ten Hag haalde hem wel regelmatig bij de selectie van het eerste elftal. In de voorbereiding op dit seizoen kreeg Emeran regelmatig minuten om zich te laten zien. Tegen Leeds United wist hij zelfs te scoren.

Groningen versterkte zich eerder deze zomer al met Marco Rente, Daniël Beukers, Hidde Jurjus, Marvin Peersman, Leandro Bacuna, Kristian Lien en Kevin van Veen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.