Aanval op spelersbus krijgt triest vervolg: huizen Benfica-spelers beklad

Reacties

De huizen van Benfica-spelers Rafa Silva (foto) en Pizzi en hoofdtrainer Bruno Lage zijn vrijdag beklad met leuzen, zo blijkt uit foto's die Portugese media publiceren.

Aanval op spelersbus krijgt triest vervolg: huizen Benfica-spelers beklad
© Pro Shots

Het incident gebeurt op dezelfde dag waarop Benfica een gewelddadige actie van de aanhang van donderdag veroordeelt. Julian Weigl en Andrija Zivkovic raakten gewond nadat twee stenen door de ruit van de spelersbus waren gegooid.

Dit speelde zich af na de teleurstellende 0-0 tegen Tondela in eigen huis. Daardoor kwam Benfica in punten weliswaar naast FC Porto, maar op basis van een zwakker onderling resultaat moet de club uit Lissabon genoegen nemen met een tweede plaats.

Hoewel de situatie van Weigl en Zivkovic niet ernstig leek, werden de twee uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten onderzoeken en behandelen. De spelersbus werd begeleid door de politie, maar er kon nog niemand worden opgepakt voor de laffe daad.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.