Aanstaande Ajacied Daramy trots: 'Het is echt iets groots voor me'

Reacties

De hoogtepunten volgen in rap tempo voor Mohamed Daramy. De aanstaande Ajax-aanvaller wil na het goede nieuws van de Deense bond donderdag met FC Kopenhagen nog een hoogtepunt beleven.

Aanstaande Ajacied Daramy trots: 'Het is echt iets groots voor me'
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen
5 - 0
Sivasspor
Sivasspor

Zondag kreeg zijn transfer naar Ajax z'n beslag. Voor twaalf miljoen euro verhuist hij van FC Kopenhagen naar Amsterdam. Twee dagen later volgde de volgende mijlpaal voor de negentienjarige aanvaller: de eerste uitnodiging voor de Deense nationale ploeg.

'Ik ben erg trots op mijn selectie', zegt Daramy op de website van FC Kopenhagen. 'Het is iets dat je nooit zal vergeten. Het gaat echt bijzonder worden om me volgende week te melden bij de Deense ploeg. Het is nog maar een jaar geleden dat ik mijn eerste jeugdinterland speelde voor Denemarken. Het is echt iets groots voor me.'

Daramy staat te trappelen van ongeduld. 'Ik kan niet wachten te beginnen bij de nationale ploeg. Maar eerst en vooral hebben we donderdag nog een ongelooflijk belangrijke wedstrijd voor de club.'

De aanvaller verwijst daarmee naar het duel met Sivasspor in de strijd om een startbewijs voor de Conference League. Het zal zijn laatste optreden worden voor FC Kopenhagen, dat in de afspraken met Ajax heeft bedongen dat Daramy dan nog wel inzetbaar is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.